دات نت نیوک
X

7 نکته طلایی در سرمایه گذاری موفق از زبان ثروتمندان دنیا

7 نکته طلایی در سرمایه گذاری موفق از زبان ثروتمندان دنیا
Posted: اردیبهشت 22, 1398
Categories: مقاله
Comments: 0
Author: admin

Golden points in successful investment from The richest of the world

توضیحات اصلی

آقای وارن بافت، سرمایه‌گذار آمریکایی، فعال حقوق بشر، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت برکشایر هاتاوی و از موفق‌ترین سرمایه‌گذاران جهان است. طبق آخرین آمار، ثروت بافت در بهمن‌ ۱۳۹۶ (فوریه‌ی ۲۰۱۸) حدود ۸۷.۵ میلیارد دلار گزارش شده است که او را در رتبه‌ی سوم ثروتمندترین افراد جهان قرار می‌دهد. او در سال 2008 نیز ثروتمندترین مرد جهان شناخته شده بود.

در این مطلب نکات بسیار ارزشمندی در مورد سرمایه گذاری از زبان آقای وارن بافت رو بازگو می کنیم

1- تخم مرغ های خود را در یک سبد نگذارید.

تخم مرغ های خود را در یک سبد سرمایه گذاری نگذارید

به گفته کارشناسان اقتصادی، متنوع‌سازی یک روش مدیریت ریسک است که انواع مختلفی از سرمایه‌گذاری‌ها را در یک پرتفوی (سبد سرمایه‌گذاری) ترکیب می‌کند. منطق پشت این روش بیان می‌کند که مجموعه‌ای از انواع مختلف سرمایه گذاری‌ها، به صورت معمول، سود بالاتری تولید خواهد کرد و ریسک کمتری از هر سرمایه‌گذاری در یک پرتفوی به همراه خواهد داشت.

2- اول پس انداز کنید، بعد خرج کنید نه اینکه اول خرج کنید بعد هرچه ماند، پس انداز کنید.

هزینه‌های زیادی در دنیای امروز وجود دارند که اگر برای آنها برنامه‌ریزی و بودجه‌بندی نکنید بدون پس‌انداز خواهید شد. باید دخل و خرجتان بودجه‌بندی شده باشد. افراد ثروتمند می‌دانند پولهایشان از کجا می‌آید و چگونه خرج می‌شود. “حساب دخل و خرج به شما می‌گوید پول شما کجا باید خرج شود به جای اینکه در عجب باشید که پولتان کجا خرج شده است.” (جان سی مکسول)

ما تصور می‌کنیم که همیشه افراد ثروتمند در حال خودنمایی کردن و پول خرج کردن هستند اما اینگونه نیست. به همین دلیل است که آنها همچنان ثروتمند باقی می‌مانند. آنها همیشه سهمی از درآمدشان را پس انداز می‌کنند. بنابراین سعی کنید تا قسمت زیادی از درآمد خود را پس‌انداز کنید. این کار باعث می‌شود هیچ‌وقت بدون پول نباشید.

3- پیش از شروع سرمایه گذاری باید برای خود اهداف شفاف و بلند مدت تعیین کنید.

ممکن است اهداف متفاوتی برای دوره‌های مختلف زندگی خود داشته باشید. اما بسیار مهم است که با در نظر گرفتن نیازها و تمایلات خود اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت را تعیین کنید. در این راه بهتر است از اصول تأیید شده سرمایه‌گذاری موفق پیروی کنید و به استقلال مالی برسید.

همه ما می‌دانیم بازار سرمایه جذاب است و سرمایه‌گذاری موفق در آن جذاب‌تر. تعیین اهدافتان به شما این اجازه را می‌دهد که بهترین روش سرمایه‌گذاری را پیدا کنید. برای مثال سرمایه‌گذاری در بورس معمولاً ریسک بالاتری نسبت به روش‌های دیگر دارد و ممکن است سرمایه‌تان در طی چند سال دچار نوسان زیادی شود. بنابراین با هدف‌گذاری مشخص و تعیین اهداف بلندمدت برای خود، اولین گام برای سرمایه‌گذاری را محکم بردارید. همین که هدفتان (خرید مسکن، هزینه ی تحصل فرزندان، مسافرت، یا بازنشستگی) را مشخص کردید، برنامه ی زمانبندی آن نیز مشخص خواهد شد و خواهید فهمید چگونه باید پول خود را سرمایه گذاری کنید

4- هیچ وقت روی یک منبع درآمد سرمایه گذاری نکنید، با سرمایه گذاری یک منبع درآمد دیگر بسازید.

ایجاد تنوع در برنامه ی سرمایه گذاری از اهمیت زیادی برخوردار است؛ به این معنا که باید پول خود را بین سرمایه گذاری های مختلف تقسیم کنید. در مورد اینکه این تنوع چقدر باید باشد نظرات زیادی وجود دارد.

با سرمایه گذاری یک منبع درآمد بسازید

5- هیچ وقت عمق دریا را با هر دو پا نسنجید.

تمام دارایی های خود را وارد یک سرمایه گذاری نکنید. همچنان که سرمایه‌ گذاران بزرگ همواره به حفظ اصل سرمایه تاکید می‌ کنند.

6- اگر چیزهایی که به آنها نیاز ندارید بخرید، بعد از مدتی مجبور میشید چیزهایی که نیاز دارید را بفروشید.

چیزهایی را که واقعا برای‌تان ارزش ندارند جمع نکنید و اگر می‌خواهید پولی را که قبلا صرف چنین چیزهایی کرده‌اید، بازگردانید، می‌توانید آنها را بفروشید و پولی را که از فروش‌شان به‌دست می‌آورید، برای اهداف باارزش مالی خرج کنید. یک پیشنهاد بسیار ساده در این خصوص این است که قبل از خرید رفتن، یک فهرست خرید بنویسید. چرا‌که اگر فهرست خرید نداشته باشید خرید‌های آنی و بدون برنامه خواهید داشت و پول زیادی هدر می‌دهید.

7- از سرمایه گذاری های پر خطر پرهیز کنید.

برای آنکه سرمایه شما علاوه بر حفظ ارزش، سودآور نیز باشد گزینه‌های ریسکی سرمایه گذاری را می‌توانید با درایت و تدبیر انتخاب کنید سرمایه گذار خبره کسی است که فقط و فقط بر روی چیزی که درک می کند، سرمایه گذاری انجام می دهد. اما سرمایه گذار بازنده نمی داند که یکی از پیش نیازهای ضروری موفقیت داشتن درک عمیق از کاری است که انجام می دهد، و به ندرت متوجه می شود که موقعیت های سودمند در حوزه تخصصی خود او وجود دارد.

Print

Please login or register to post comments.